[ Alesia Software ] [jens51 - pokerside]

alesia

Dansk Pokerforbund og Dansk Poker Union


To forskellige foreninger, nemlig Dansk Poker Union og Dansk Pokerforbund, påtager sig at organisere pokerklubber i Danmark. De beskæftiger sig begge to udelukkende med turneringspoker, og de arbejder begge to ud fra den antagelse at organisering af pokerturneringer i klubber ikke falder ind under straffelovens bestemmelser om hasardspil. Det er til syvende og sidst et juridisk eller måske endda politisk spørgsmål. Jeg støtter disse foreningers holdning til fulde. Personligt så jeg gerne at et forbund for turneringspoker deltog i Tankesportsforbundet sammen med bridge, skak, l'hombre, osv. Det er for mig en selvfølgelighed at turneringspoker bør ligestilles med turneringsbridge i den henseende. 

Alt hvad der har med poker at gøre, har det med at blive blandet op med internetpokerstederenes markedsføring. Det gælder også for Dansk Pokerforbund. Dansk Poker Union er dannet som en meget mindre kommerciel modvægt. Jeg håber personligt at dette skisma kan gå over en skønne dag, og det ligger jo til mine almindelige personlige holdninger at jeg håber det lykkedes ved at de kommercielle vinkler bliver holdt ret meget nede. Men hvad, selv Danmarks Bridgeforbund har jo sponsorer til sine turneringer. 

Jeg er medlem af Dansk Pokerforbund - det er nemlig en forudsætning for at spille i DM i holdpoker.Seneste rettelse: 2005-11-05 / jbc