[ Bamses hjemmeside ] [ Min vandrebille (travel bug) ]
[ Min dagbog (2002) ] [ Min dagbog (2003) ] [ Min dagbog (2004) ]
[ Alesia Software ] [ senest rettet 2004-09-11 ]

Nalles tur på jagt efter Bamse


Jeg hedder Nalle.  Jeg er en lille rødlig bjørn fra Danmark.  Jeg stammer fra Alesia Software, der ligger på Frederiksberg, tæt ved Københavns Zoo.  I Zoo er der mange forskellige slags bjørne, men de er meget større end mig, og de har andre farver.  Hos Alesia Software har jeg andre tøjdyrsvenner, især to pindsvin.  Det er meget trygt at være tøjdyr hos Alesia Software.

Sådan ser jeg ud Sammen med de to pindsvin

Bamse, hvor er du?

Min oprindelige opgave var at finde Bamse for at være sammen med Bamse.  Den historie kan du læse om nedenfor, og i mine dagbøger kan du se hvordan turen gik.

Gamle Bamse fra MalmøMit højeste ønske er at være sammen med Bamse.  Men Bamse kender mig ikke, så jeg kan ikke regne med at Bamse kommer og besøger mig.  Derfor rejser jeg ud i verden for at lede efter Bamse, så vi kan være sammen.  Her er et billede af Bamse som jeg har lånt fra Bamses hjemmeside.

Bamse er en hvid bjørn fra Malmø, som i december 2001 begav sig ud på en lang og farlig rejse.  Bamse bruger geocacher til sin rejse.  Bamses mål er at rejse i Sverige og nå frem til den nordligste geocache i Sverige.  Bamse har sin egen hjemmeside, hvor man kan følge med i hvordan det går med rejsen.  Det så først ud til at sådan en rejse er godt fyldt med svinkeærinder; men så gik det værre.  I løbet af oktober 2002 så det ud som om Bamse var blevet væk.  Jeg måtte indstille mig på at mit rejsemål var forsvundet.

Nye Bamse fra MalmøI december 2002 meldte den nye Bamse sig til at løfte Bamses opgave.  Jeg har nu som mål at træffe den nye Bamse.  Jeg håber at vi mødes ved at vi begge to rejser mod den nordligste cache i Sverige - og så støder ind i hinanden på vejen.  Den nye Bamse har også en vandrebille.

I januar 2003 dukkede den gamle Bamse op igen, men nu under navnet Bamsi.  Så havde jeg pludselig to rejsemål.  Jeg ville gerne træffe Bamsi, og jeg vil gerne træffe (den nye) Bamse.  

PauliI april 2003 forsvandt Bamsi igen, denne gang for alvor.  Men Pauli tog straks Bamsis opgave til sig.  Derfor har fik jeg to mål:

 

I juni 2003  traf jeg Pauli. Det var et stort øjeblik for mig, og vi fejrede mødet behørigt.  Pauli og jeg rejste videre hver for sig - måske med håb om at mødes engang i Sveriges nordligste cache.  Men i mellemtiden var min opgave igen blevet til et enkelt mål:  at træffe Bamse.

I september 2004 traf jeg Bamse i Rutehall i Småland.  Så var min opgave løst, og jeg kunne give mig til at rejse på egen hånd.  Dermed slutter også mine dagbøger.  Nu rejser jeg bare!